SALJI

I Am Superwoman

I Am Superwoman

Thursday, April 5, 2012

TOP 10 : Makanan yg aku WAJIB beli kat Pasar Malam

           Salam & Hye
          Hallu Aimiey Azizan In Da' House

      Salam Khamis guys.Whoaa sekarang nih kemain gajin aku nih hari2 mengapdet blog.Pedulikan soal mengantuk & letih d opis pada siang harinya,janji waktu malam kene jugak gigihkan diri updet entry demi melupakan momot buat semtara waktu *bunyi ayat macam terpaksa*
      Oh yek korunk suke dak pegi pasar malam? Ape punya soklan daa aku nih kan.Op koz laa suke ye dak! Ehh tapi hade jugak jenis maknusia yg x ske pegi pasar malam weh.Katenyew x standart uolls! Pehh maknusia sebegitu mohon jangan takbur sangat okeh! Err err tadi aku pegi pasar malam *tu pun nk cite kan*.Lame jugaklah x pegi lagian asyik balik lewat jek.Aku nih pulak jenis yg rambang mata bile pegi pasar malam nih.Kalo boleh sume aku nk beli.Secara otomatiknya kalo g pasar malam tu,x sah kalo aku x membeli lagik2 makanan! Kenkadang perut kenyang secara semulajadik jadik lapar kemain bile nengok segala bagai makanan kt pasar malam tuh.Semestinye engkorunk pon hade toplist makanan yg korunk wajib beli kt pasar malam kan? Jom let's cekidautt makanan yg aku wajib beli bile pegi pasar malam...zasss......:P

      One more important : ICE BLEND dark coklat with oreo! Nyummyy

       Nasik Lemak Sambal Telur Goreng..Kat area gumah aku nih nasik lemak memang terbaheekk!

       Mee Soto..Kalau nasik lemak tuh x meniaga,aku pilih mee soto..Memang lazakhhh ohh!

       Kalau jemu dgn Mee Soto aku akan tuka Mee Kari pulak.Lepas tuh tabur cili api banyak2 bia sampai berapi ! *telan air liur*

       Bende palin wajib aku beli tetiap kali pegi pasar malam tnpa penah jemu adelah Ayam Uncle Bob! Mabelesss kau :P

       Kalau engko orang nak tau,tetiap kali g pasar malam aku hanya akan beli sate ayam sebanyak 5 cucuk saja tanpa kuah,timun apetah lagik bawang.D ulangi,5 cucuk saja yaww..Aii jaga badan uolls *muntah*

      Tongkeng hayam antara menu yg aku sama sekali x kan miss utk beli.Bile jek kunyah dlm mulut aku merasakan kesedapan x terhingga *batak gila*

      Makanan wajib kalo pegi pasar malam.Ibarat takde makna kalo pegi pasar malam x beli mende nih..Ini namanya Apam Balik hadek-hadek :D

         Walaupun cup corn kat pasar malam nih x sesedap cup corn Daily Fresh,tapi aku tetap kene beli jugak sbb teringin punya pasai.Katenyew Daily Fresh tu jauh kat Times Square sane nun haa :P

        Jangan x tahu,pasar malam kt area gumah aku nih kemain banyak jual makanan.Kek coklat moist pon hade kau! Sepotong lima hengget! Sedappp gila..Pon wajib beli ! Nak buat sendirik x geti..Opss terlebih suda :P

P/S: Ni yg aku malas updet cegite pasal makanan segala nih.Secara otomatik cacing2 dlm perut nih bergendang gendut mintak makan.Ya Allah istiqamah kan aku supaya menahan nafsu nak makan malam2 buta cenggini.Aku x mau drumstik aku semakin membeso...Erkkk bahek aku segera tido seblom kaki nih laju jek bangun bukak pintu bilik menuju ke dapur senyap2 bukak freeze dan.....mencekik! Nunite uolls..Salam :)

1 comment: