SALJI

I Am Superwoman

I Am Superwoman

Sunday, March 1, 2015

Aimiey turns 28.

         Salam & Hye
        Hallu Aimiey Azizan In Da' House

       Hai. Cambese larik kejap ke cc curik2 masa utk hapdet belog semtara nak menunggu paso malam mesejid tanah ni bukak. Oh yea, kelmarin adalah besday aku. Oke bertambah lagi umur nampaknya. Tak lama lagi dah masuk 3 series woii. Eh tapi apeadehal kan. Itu sekadar angka. Yang penting, makin menambah umur, makin matang & dewasa. Gittuww~~
       Entah kenapa, besday kali ni ialah yg paling heaven & gempaks aku rasa sepanjang aku bernafas di atas muka bumi yg fana ini. Family, boypren, kengkawan kampus, sahabat2 lama & orang2 yg mengenali diri ini pakat wish & celebrate dgn meriah. Terharu pulak hati kita ni haaa. Nak nangis tahu sebab terharu nak mampus! So memandangkan besday aku jatuh pada hari Jumaat, maka petang khamis tu aku dah chow dari kampus terchenta. Euww terchenta sangatttttttt *tangan di bahu mata keatas* :-P
       Petang Jumaat tuari, semua member baik aku memprank kan aku dgn begitu jayanya! Yeah! Prank paling lehnet dlm sejarah peradaban maknusia. Kenapa aku kata paling lehnet? Sebabnya, prank ini hampir & nyaris2 membuatkan aku terkena heart attack & di masukkan ICU. Engko bayangkan, aku dikejutkan dgn panggilan talipon oleh seorang member mengatakan seorang bestfren aku kemalangan ngeri & dimasukkan ke ICU. Gila tak tekezut! Member yg call ni siap nangis bagai nak rak mengatakan member lagi sorang ni dah separuh nazak. Aku tanpa berpikir panjang terus bergegas ke spital dgn menangis gila babi memikirkan nyawa member baik seko ni. Konon macam nk menatap wajah terakhir member seblom dia meninggal laa cegite dia.  Dan sesampainya aku kat spital tu, bergegas aku ke ICU dgn mata bengkak hingus apa bagai demi nak jumpa member tu. Dan apa yg aku terkejut smpai rasa nk termencarut adelah bila dorang reramai pakat jerit supriseee & bawak kek ke aku. Kongasam! Hampir aku nak termencarut di petang jumaat yg penuh barokah itu. What daaa teeettttt.....! Eh mana ada mencarut. Tak. Relaks je ni haaaaa.

   
Sejenis kek hasil prank sahabat2 sejati sampai mati till jannah oh tapi agak jahanam gak prank engko orang yg hampir bikin gua sakit jantung semput mak enon puih puihhh! :-P

Cupcakes from Zarith, member gua yg paling cun dlm kelompok member. *terpaksa puji*


Kek from my lovely momot. Ekceli, kitorang celebrate besday sesama sekali anniversary yg ke-9 years. Selasa ini, besday boypren gua pulak. Dia jugak bakal tua seperti gua. Kah!


Seketul tuan tanah kedaung yg bakal menginjak 3 series  dua tahun lagi. Erk!


Ini adalah kesayangan saya. Sila jangan caras! 

The part of me ~~ 

Saya tahu, anda nak cakap muka kitorang sama kan kan kan? 

Celebrate a lovely day at Dome Cafe Pavillion. 

With manager of Dome Cafe, Mr Zaki yg hensem eh halamak mampus aku terpuji orang lain sedangkan boypren di sebelah eh kodahkenapa! *ketuk kepala*

Antara hadiah2 yg diterima sempena besday gua yg ke doplohlima campur tiga samadengan doplohlapan tahun. ;)))
Godiva Coklat from my momot.

Victoria Secret set from my sahabat, Ayu.


Bracelet Habib from my momot. 
Calvin Klein from Ben.
Tiffany & Co from Wan.

Wallet Charles & Keith from Erika.

Owhh ini paling shuwittttt from my momot.

Mug from Mr. Zaki, manager of Dome Cafe.

Pandora from Hanis.

Jovian Mandagie from Fareez. 

Thanks a lot to engko orang semua yg wish, yg kasi hadiah, yg tak putus2 mendoakan sempena besday aku. Sumpah, aku tatau nak cakap cemana perasaan ni. Terharu, sedih, gumbira, rasa dihargai eh semualah perasaan2 yg wujud atas muka bumi nih. Alhamdulillah kerna masih diberi kesempatan utk terus menghirup udara di muka bumi Allah ini. Syukur Alhamdulillah ya Tuhan. 
Untuk semua yg terlibat, love u all muchoooooooooooooooooooooooooooooo (simbolik '0' bebanyak itu sbg tanda bahawasanya aku sangat sayang engko orang berjuta lemon) *nangis* 
Baiklah. Sampai sini je karangan aku. Mata terasa berpasir. Aku dah aaa nak g paso malam nih. Mampus kang bengkak mata semua. Helloo...besday gurl mana buleh nangis2... Aku baru nak terasa comel nih. Opsss. Ok thanks 4 reading. Salam shayang semua...... Muah ciked :)))





















1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete