SALJI

I Am Superwoman

I Am Superwoman

Saturday, November 17, 2012

Kegilaan terhadap Instagram

            Salam & Hye
           Hallu Aimiey Azizan In Da' House

       Hari yg agak memboringkan jatuh pada hari ini.Yeayy! Pagi pegi keje,balik keje lepas solat zuhur takdak gheje lain selain membuta sampai petang,d tambah pulak ujan kt lua lagik laa menambah kesedapan utk tidoo.Oke perangai cemni mmg x harus d amalkan yew hadek2..hewhew..Time2 lepak kt gumah nih xtvt aku kalo x menido,musti membaca,melukis @ berinternet.Tu memang wajibbul gunnah.Memandangkan dlm bilik hade tibi & dvd player,so skg nih dah menambah lagik hobi baru.Ngadap tibi sampai lebam! Sekarang pulak,sejak2 dah ade ipad lagik menambah pulak hobi aku iaitu kegilaan @ kebatakan terhadap Instagram! Ralit sgt ngadap ipad yg membuatkan haku jarang on lappy & ngapdet blog.Okeh kantoi sudah d situ!
       Sekarang nih asal bukak ipad,pes skli memang wajib nengok adelah instagram.Kalo dulu gamai yg batak ngan pesbuk & twitter,tp skg dah gamai yg batak pulak ngan instagram & slh sorang yg batak tuh adelah aku.Instagram adelah laman sosial bergambar terbesar d dunia pd hari ini.Instagram d asaskan oleh Kevin Systrom & Michel Krieger yg merupakan jurutera perisian yg meminati fotografi.Bagi para pengguna Apple & android memang tipulah kalo xde akaun instagram kan..ngehngeh

     
         My instagram : Aimiey Azizan. Dah tu,x geti2 nak follow?? nyiahaha

          Kegilaan mengedit! Terasa cam graphic designer pulak dok edit2 bagai :D

           Excited jumpa idola aku,Paknil then laju2 upload dekat Instagram!

           Jumpe retis lagik,Fouziah Gous! Ape lagi upload Instagram laa kitee :D

            Sejak2 ada Instagram,asik jumpe retis jek..Saja lettew kasik peluang utk upload kt Instagram!

            Pandanglah Lihatlah..Kau ada?? :P

           Macam mimpi pon hade bile Webstagram ngeLIKE gambo haku! Ohh mannnn~

          Para bloggers kalo x kenai nama d atas bahek toksah jadik blogger laa ekk! Blogger pemes follow aku weiii :))

          Kerana tahap kegilaan & kejakunan yg tinggi makanya aku telah ngantor surat dekat majalah Klik & soklan aku pon kuar! Yabedabedooooo!!

P/S: Wahai para blogger & para pengikut ajaran lurus ahmad albab yg hade akaun instagram tuh,jemput2 laa follow aku ekk err itupun kalo engko horang sudi laa yeww..Nak follow gajin2kan jari klik kat sidebar tepi tuh keh..Yg dah follow tuh,toceh2 tau..Insha allah kalo gajin t haku follow balik..Babaiiii :))
         

10 comments:

  1. same la ngn akak zira..giler ngn instagram nie..hehe

    ReplyDelete
  2. jelez jumpa ngn nazim si kacak tu..oppaa!!hahah


    entry baru dari chot,jemput singgah kalau sudi.
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/custom-albumhadiah-istimewa-dari-my-mom.html

    ReplyDelete
  3. haha hmboi...sejak gune mkin giler nk mengupload kt instgrm ye..untungla..nsib bek yaya xde..
    lau x yaya pon giler gak..haha

    ReplyDelete
  4. ok kita tak de instagram :( sobs..sobs.. haha.. tudia jumpa retis ha.. nie memang bebetul minat gila dengan instagram..

    ReplyDelete
  5. syieda pun xda benda ni (susahnya nak eja). hihihi tapi bestkan kalau dapat jumpa artis or blogger femes. syieda teringin sangat nak jumpe diorg3 ni. hihihi insyaAllah, ada rezeki ada la nanti..

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpt bergambar dengan retis...hihi

    ReplyDelete